Mondor

Oomssport is door Mondor gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Oomssport is door Mondor gecertificeerd als Authorised Premium dealer. Hiermee doen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Mondor stelt aan haar Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Mondor producten en een groot en compleet assortiment Mondor producten. Oomsport heeft het grootste assortiment van de Benelux. Ook op het gebied van service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste Mondor kunstrijpanty's en kunstschaatsjurkjes assortiment van de Benelux.

Oomssport onderscheid zich in een groot assortiment en voorraad Mondor functionele en modieuze kunstrijpanty's en kunstschaatsjurkjes. Voor Mondor kunstrijpanty's en kunstschaatsjurkjes kunt u bij de echte winkels Oomssport in Den haag en Leiden of de webshop terecht voor ons uitgebreid assortiment aan Mondor functionele kleding, schaats, hardloop salopet, tights en accessoires. Mondor kleding staat bekend om de hoge kwaliteit en functionaliteit. Onder andere: Team kleding, Panty's, over the boot panty's, Panty's met klittenband, kunstschaats training kleding, polartec vestjes, boot covers, kunst schaatsjurkjes, kunstschaats jurkjes voor kinderen.

Verschillende aanbiedingen voor Mondor Snel en gratis verzonden! Mondor kopen? Bij Oomssport Den haag en Leiden echte winkels of de webshop kunt u terecht voor ons uitgebreid assortiment en accessoires aan Mondor.

Wil je Mondor kleding, onderkleding en accessoires kopen?

Kom langs in één van onze winkels in Den Haag en Leiden. Mondor koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl en Oomssport.com. Verschillende aanbiedingen voor Mondor. Snel en gratis verzonden! Voor een scherpe prijs en snelle bezorging. Bestel nu veilig met Ideal, credit card of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959 voor vakundig slijpen, montage en service.

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de kunstschaats sport..

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.