Video - G-form, flexibele bescherming voor schaatsen, skeeleren en andere sporten

G-form flexibele beschermers

We zijn als schaatsers en skeeleraars allemaal wel bekend met de onhandige grote bescherming die we moeten dragen. De meeste bescherming beperkt je bewegingsvrijheid en zit vaak niet comfortabel. De ontwikkelaars van G-form hebben hier een oplossing voor gevonden. Zij maken gebruik van een flexibel schuim wat verhard bij impact.

Hoe werkt G-form bescherming

G-form bescherming is ontwikkeld om optimaal de impact van een klap op te vangen, zonder comfort uit het oog te verliezen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de, door G-form ontwikkelde, Reaction Protection Technology die er voor zorgt dat het materiaal flexibel blijft en alleen bij impact verhard.

Na de impact

Nadat je gevallen bent en de beschermers de klap opgevangen hebben worden de moleculen weer uit elkaar gedreven en wordt de beschermer weer zacht en flexibel. Dit zorgt er voor dat je gewoon weer kunt genieten van je bewegingsvrijheid na je val.

G-form voor verschillende sporten

Voor skeeleren en schaatsen raden wij aan om beschermers te hebben voor de plekken met de meeste kans op impact, zoals knieën, ellebogen en polsen. G-form heeft ook bescherming voor andere sporten en delen van je lichaam, zo is er voor elke sport of andere activiteit een geschikte beschermer.

Voordelen van G-form

G-form heeft veel voordelen ten opzichte van de oude bescherming, zo zijn G-form beschermers lichtgewicht, flexibel en minstens net zo beschermend. De beschermers zijn van een ademend materiaal gemaakt waardoor je onder je beschermer niet overmatig zweet, daarnaast hebben de bovenranden van de beschermers een anti slip randje waardoor ze goed op hun plek blijven zitten tijdens je activiteit, zo hoef je je geen zorgen te maken dat ze afzakken. Let er wel op dat je beschermers in de juiste maat haalt. De beschermers zijn ook niet zo dik meer als de traditionele beschermers, dit heeft als voordeel dat je ze eventueel onder je kleding zou kunnen dragen. Vooral de heupbescherming van G-form is erg populair je kunt het broekje met heupbescherming gemakkelijk onder je broek dragen. De heup beschermers zijn zeer aan te raden voor skeeleraars en schaatsers omdat je heup bij deze sporten een gevoelige plek is.  Ook kun je alle beschermers van G-form gewoon in de wasmachine wassen.

Hierboven zie je een deel van de beschermers van G-form, links en rechts onderin zie je de hand en enkel bescherming. Ook bestaan er nog beschermers voor specifieke sporten, die altijd bestelbaar zijn. Heb je bescherming nodig voor een specifieke plek of sport neem dan vooral eens contact met ons op! Er is veel mogelijk!

Bekijk ook onze video over ons assortiment en uitleg over de werking van G-form bescherming!

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.