Video - Groot assortiment skates bij Oomssport

In ons assortiment vind je de populaire merken kwaliteit skates zoals K2, Fila, Rollerblade, Powerslide en Roces.

Om te beginnen met de verstelbare kinderskates. We hebben verschillende modellen kinderskates voor jongens en voor meisjes. Zwart met roze voor de meisjes en stoer zwart met rood voor de jongens. Bij Oomssport hebben we modellen kinderskates die in maat verstelbaar zijn zodat ze met de kindervoeten mee kunnen groeien, dit kan met een knopje aan de zijkant van de skate, over het algemeen zijn de verstelbare kinderskates verstelbaar in 4 maten.

We hebben een groot assortiment skates voor volwassenen uit voorraad leverbaar. De skates hebben we voor dames en heren. Voor heren zelfs tot en met maat 52. In prijsopbouw heb je verschillen in de skates. Skateschoen, skateframe, buckels of straps, wielen en lagers. Instapmodel skates van onder de 70 euro tot professionele skates van boven de 500 euro.

Verschillende skeeler schoenen en skeeler frames

Verschillen in schoen: Pasvorm en stijfheid. We hebben met warmte vervormbare skeelerschoenen zgn. thermoplastische schoenen en modellen die dat niet zijn. Schoenen met goede polstering of zachte kussentjes in de schoen.

De gesp, buckle, strap of Boa sluiting op de schoen. Hiermee zit de schoen steviger en kan de schoen makkelijker aangetrokken worden

-Skateframe, 3 of 4 wielen. Aluminium en kunststof onderstellen. Het gewicht en stijfheid van het frame bepalen over het algemeen de prijs.

-Skeelerwielen variërend van 70, 80 90, 100, 110 of 125 mm wielen.

-Lagers, Verschillen in merken, precisie, materiaal en prijs van de lagers, Abec 1, 3, 5, 7, 9, rustproof, ceramic. Merken onder andere Redbones, Wicked, SKF.

-Tevens hebben wij een grote collectie bescherm materiaal; helmen pols knie elleboog en heup bescherming voor de recreant en de wedstrijd rijder.

-Helmen. Met een helm op skaten is voor ons vanzelfsprekend. We hebben een groot assortiment skatehelmen. In leuke kleuren voor de recreant tot snelle helm modellen voor de snelle skater. Allen verstelbaar met een draaiknop aan de achterkant van de helm.

Wilt u meer informatie, kom langs in onze winkels in Den Haag en Leiden of kijk op oomssport.nl wil je ons blijven volgen abonneer je dan op ons Youtube kanaal Oomssport

Graag tot ziens en veel skeelerplezier.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking