Lijst van producten op merk Cadomotus

Oomssport is door Cadomotus gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Cadomotus stelt aan haar Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Cadomotus producten en een groot en compleet assortiment Cado motus producten. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste Cado Motus assortiment van de Benelux.

Skating is het verzamelwoord voor de sporten waarbij de valbeweging (letterlijke betekenis van de naam. CadoMotus = valbeweging) centraal staat. Cado Motus kopen? Bij Oomssport Den haag en Leiden echte winkels of de webshop kunt u terecht voor ons uitgebreid assortiment aan Cado motus skeelers en accessoires zoals de waterflow backpack en Record klapschaatsen, Rookie verstelbare kinder skeelers, Goedgekeurde schaatshelmen, Aero, Omega.

Wil je een paar nieuw Cadomotus skates, skeelers of schaasten kopen?

Voor een scherpe prijs en door ons standaard gratis geslepen dus klaar voor gebruik. Kom langs in één van onze echte winkels in Den Haag en Leiden, of veilig en snel bij Oomssport.nl. Cado motus schaatsen of skeelers koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl en Oomssport.be. Verschillende aanbiedingen voor Cado motus rugzakken. Snel en gratis verzonden! Cado motus schaatsen kopen? Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959 voor Vakkundige service, slijpen en montage.

Worden nieuwe Cado Motus schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen en worden door Oomssport altijd gratis geslepen afgeleverd, dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd! bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959.

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.