Schaatsonderhoud

Video - Hoe kan ik zelf mijn noren en langebaan schaatsen slijpen?

Wat heb je nodig voor schaatsen slijpen? Schaatsen slijpen, een onderwerp waarover we met z’n allen eindeloos kunnen discussiëren. Wij leggen jullie graag uit hoe wij schaatsen slijpen zien, en hoe we uw schaatsen slijpen. We gaan het met jullie hebben over technieken en trucjes om het slijpen makkelijker te laten verlopen. Ook laten we jullie zien hoe je zelf je schaatsen kunt slijpen in een gloednieuwe instructie video. Voor het slijpen van je schaatsen heb je als basis nodig: -        Een vlakke slijpsteen, met 2 grofheden

Read more
0 comments
112 views

Video - Het vervangen van Maple en Evo veren

Evo en Maple veren In deze blog willen we het met jullie hebben over het vervangen van de veren van Maple en Evo klapschaats onderstellen. In tegenstelling tot de nieuwe veren van Viking hebben de veren voor Maple en Evo onderstellen maar 1 sterkte. Dit heeft er mee te maken dat je de pinnetjes waaraan de veren worden bevestigd op de beugel, kunt verstellen. Hiermee verhoog of verlaag je de spanning op de veer waardoor het ijzer respectievelijk harder of zachter terug klapt. Een hogere veerspanning is vaak aan te raden voor sprinters en mensen met een korte explosieve afzet. Omdat een hogere veerspanning er voor zorgt dat het ijzer sneller terug komt.

Read more
0 comments
12 views
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.