Maandelijkse Archieven: Juni 2019

 1. Warm weer, met deze 7 tips hoef je geen training over te slaan

  Warm weer, met deze 7 tips hoef je geen training over te slaan

  Ook met hoge temperaturen kun je gewoon nog buiten sporten, het is wel belangrijk om rekening te houden met de omstandigheden. Vooral met buitensporten heb je altijd te maken met verschillende natuur elementen. Het is dan ook belangrijk om de invloed van de zon niet te onderschatten. Lees onderstaande 7 tips goed door om verantwoord te sporten in de zomer.

  Lees meer »
 2. Video - Een grip op je ijshockey stick tapen

  Video - Een grip op je ijshockey stick tapen

  Een grip op je hockeystick tapen

  Een hockeystick is gemaakt van carbon met een gladde lak, dit zorg er voor dat de stick niet altijd even makkelijk vast te houden is. Zeker als je hockey handschoenen draagt glijdt de stik makkelijk uit je handschoenen tijdens het schieten. Daarom behandelen we vandaag het tapen van een grip op je hockeystick.

  Lees meer »
 3. Video - Thule bagage dakkoffer handig het hele jaar door

  Video - Thule bagage dakkoffer handig het hele jaar door

  Met een dakkoffer heb je er een kofferbak bij. Handig om alle spullen veilig mee te nemen op vakantie. Een dakkoffer is voor velen soorten vakanties geschikt. De meest bekende is voor de ski’s of snowboards in de winter, maar eigenlijk is de dakkoffer altijd een oplossing om extra bagage mee te nemen. Dus ook in de zomer. Al die kampeerspullen, het extra kinderbedje of voor als je op trainingskamp gaat. Er zijn vele soorten en maten dakkoffers. Lees onderstaande punten goed door en gebruik de dakkoffer zo efficiënt mogelijk.

  Lees meer »
 4. Het RTC Zuid-West inline strijd mee om de Nederlandse titels

  Het RTC Zuid-West inline strijd mee om de Nederlandse titels

  Het RTC Zuid-West is 5 jaar geleden opgezet door Jos en Marieke. Bestaande uit 24 rijders in de leeftijd tussen de 13 en 19 jaar. Ze strijden mee om de medailles op het NK. Wij zijn trotse hoofdsponsor van dit mooie jonge team en vertellen daar graag over in deze blog. Tevens wat handige adviezen en tips van de profs.

  Lees meer »
 5. Video - Het blad van je hockey stick tapen

  Video - Het blad van je hockey stick tapen

  Het blad van je hockey stick tapen

  Om te zorgen dat je zo optimaal mogelijk de puck kunt schieten is het belangrijk om te zorgen dat je het blad van je stick intaped. Er zijn verschillende manieren om dit te doen en het is dat ook erg persoonlijk welke manier je zelf het best vindt. Ook helpt het intapen van je stick tegen het slijten van je stick of dat er hoekjes uit je stick springen.

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.